Låt hela Sverige leva

Viol4

Vi vill ha en levande landsbygd från norr till söder. De som bor på landet ska ha en grundtrygghet och en basservice. Här har politiken främst under Alliansen lyckats avveckla landsbygden istället för att utveckla den. Genom att främja den nära marknaden höjer vi kvaliteten i alla avseende. Livsmedel, omvårdnaden om naturen och livskvaliteten som sådan. I detta vill vi också stärka ekojordbrukets speciella förutsättningar för att underlätta en sådan produktion. I grund och botten handlar det om vår framtid därför måste vi motverka krafter som leker med vår miljö. GMO är ett sådant exempel som vi bör bekämpa med all kraft.

Referens
GMO-kritisk studie visar att genmanipulerad föda är förödande för allt liv

About Börje Peratt

Börje Peratt, yrkesutbildad vid Dramatiska Institutet, Fil kand i psykologi och fil mag i pedagogik, med en bakgrund som producent, regissör, företagsledare, föreningsbyggare, fotbollstränare (UEFA A-Diplom) satt i 20 år som politiskt vald i Danderyd, ofta i opposition och kunde direkt studera hur beslutens styrdes. Då C gick alltmer högerut hoppade han av och initierade Demokraterna och dess politiska program under uppbyggnad.

%d bloggare gillar detta: