Socialchef som fick rätt om kravallerna i Husby tvingades gå

”Ett år innan upploppen i Husby varnade dåvarande chefen för socialtjänsten för den ohållbara situationen i stads-delen.
Ansvarigt borgarråd ignorerade rapporten och chefen fick sluta.
Nu får han stöd av aktiva föräldrar i området.”
(Citat Norra sidan)

Läs hela artikeln av Rouzbeh Djalaie

Rapporten här

Börje Peratt

About Börje Peratt

Börje Peratt, yrkesutbildad vid Dramatiska Institutet, Fil kand i psykologi och fil mag i pedagogik, med en bakgrund som producent, regissör, företagsledare, föreningsbyggare, fotbollstränare (UEFA A-Diplom) satt i 20 år som politiskt vald i Danderyd, ofta i opposition och kunde direkt studera hur beslutens styrdes. Då C gick alltmer högerut hoppade han av och initierade Demokraterna och dess politiska program under uppbyggnad.

%d bloggare gillar detta: