SJ sämst, Åtta års vanstyre av Alliansen

Svensk Infrastruktur har under Alliansen varit ett olycksbarn från Åsa Torstensson Centern förra mandatperioden till att Moderaterna tog över (Catharina Elmsäter-Svärd). Idag skriver Text-TV om detta ökande missnöje med SJ. SJ får på nytt sämst betyg när Svenskt Kvalitetsindex (SKI) redovisar hur nöjda kunder olika transportbolag har. Förra året var kundernas bild av SJ något bättre än väntat, men i år har företaget backat på nytt och får endast 55,3 av 100 i betyg, en försämring med fem enheter från 2013. Att sittande regering skulle kunna beskyllas för detta är naturligtvis fel. 8 år av misskötsel och marknadskrafter på spåren har lett till eftersatt underhåll av gigantiska mått.

About Börje Peratt

Börje Peratt, yrkesutbildad vid Dramatiska Institutet, Fil kand i psykologi och fil mag i pedagogik, med en bakgrund som producent, regissör, företagsledare, föreningsbyggare, fotbollstränare (UEFA A-Diplom) satt i 20 år som politiskt vald i Danderyd, ofta i opposition och kunde direkt studera hur beslutens styrdes. Då C gick alltmer högerut hoppade han av och initierade Demokraterna och dess politiska program under uppbyggnad.

%d bloggare gillar detta: