Socialdemokraterna baxar fram polisstaten via olaglig pandemilag

Först och främst ”VI HAR INGEN PANDEMI!”. Det är ett påfund av WHO sedan svininfluensan och med deras felaktiga definition är varje säsonginfluensa en pandemi. För det andra, pandemilagen går emot svensk grundlag och konventionerna  om mänskliga fri- och rättigheter. I praktiken är detta antihumanismens frontalangrepp på samhället och den humanism som vi utvecklat sedan Magna Charta.

Socialdemokraterna har varit bra på att baxa fram sina påfund goda som dåliga. Detta pandemi-påfund går dock emot allt vad Socialdemokratin stått för och är ett historiskt svek mot alla som kämpat mot slaveri för mänskliga fri- och rättigheter. En kamp som går tusentals år tillbaka i tiden är nu på väg att sopas undan.

Så nu händer det! Pandemilagen är ett bevis på att de folkvalda vänt sig mot sin befolkning. Och med detta följer att militär och polis kommer att vända sig mot de vanliga medborgarna som inte vill utsättas för olagliga övergrepp. Polisstaten som jag varnat för sedan mars är här. Jag ville skriva om ”sorgens dag”. Så när jag öppnade datorn för att skriva om det, var det första jag såg på Facebook, samma rubrik jag tänkt mig, men en kvinna  som skrev:

”Idag är sorgens dag.
Jag sitter på ett café på Södermalm och försöker förstå vad jag precis varit med om.
Jag har svårt att ta in, att vi kanske 60 personer som slutit upp vid Medborgarplatsen, för att promenera till Rosenbad för att visa att det som händer nu inte är okej. Att våra mänskliga rättigheter är på väg att tas ifrån oss.
Poliserna var överallt.
På väg ner mot Skeppskajen,stoppas våran lilla klunga på åtta personer. Polisen säger att -Det är viktigt att ni håller avstånd.
Det gjorde vi redan.
När klungan framför oss är ett hundratal meter bort frågar vi snällt på vilken grund de avskiljer oss. Han fortsätter säga pga ”avstånd”. Så då började vi gå, för det fanns ingen relevans i det han sa.
Väl nere på Skeppsbron kommer ett 10 tal pikébussar, flera polisbilar och ett antal motorcykel poliser.
De säger att vi inte får gå längre. Att de bryter upp manifestationen.
Jag ringer en person jag känner som jobbat inom polisen.
Med den personens hjälp ställer jag massa frågor till polisen.
Jag frågar flera poliser vem som ligger bakom beslutet att lösa upp oss. Det vill ingen svara på. De säger att jag får ringa polisens växel.
Jag räknar lätt till 40 poliser👮🏻‍♀️
De var nog fler.
Jag frågar vad som är grund till upplösningen igen. Dom säger att det vi gör är olagligt. Att det det finns en ledare för detta.
Vi säger att det finns ingen ledare. Vi gör det här på egna initiativ.
Vem är deras ledare?
Vilka order lyssnar de till?
Vi var en grupp fredliga människor som protesterar mot att våra mänskliga rättigheter håller på att försvinna framför våra ögon.
Vi kom aldrig till Rosenbad.
Fast de skingrade oss, var vi många som gick vidare mot Rosenbad.
Men polisen stod runt hela Rosenbad och hade koll på oss och vilka vi var. Andra släppte de förbi. Men inte oss som gick i det blygsamma tåget.
Vilka var vi?Kvinnor, barn och män, många äldre. Alla med fredliga avsikter.
Den sorg jag känner över att precis bevittnat att vi lever i en diktatur, en polisstat.
Den sorgen gör att jag aldrig kommer ge upp kampen för frihet och sanning!!!
PS. En kvinna jag gick bredvid sa -Jag flydde från Chile pga av sånt här. Jag trodde aldrig det kunde hända i Sverige.”

Jag lade upp texten på min FBsida sent lördagkväll vilket inledde en ganska omtumlande debatt. Vilket var bra för den visade hur okunniga de flesta är som gått på skräckpropagandan. Det förtydligade samtidigt behovet av att klargöra vad detta kan leda till.

De omfattande vetenskapliga bevisen för detta bedrägeri kan inte ha gått de inblandade makthavarna förbi. I själva verket har de accepterat den internationella styrningen från WHO, Billl Gates och Anthony Fauci vilket fullbordar högförräderiet.

Detta innebär att de i riksdagen (regeringen och även oppositionella) som medverkar till och stöder detta riskerar framtida åtal för alltifrån brott mot Svea rikes lag till högförräderi för trolöshet.

Det som kommer närmast till hands för Sveriges regering och vissa medlemmar av oppositionen är:

19 kap. Om brott mot Sveriges säkerhet §3

Om den, som fått i uppdrag att för riket förhandla med främmande makt eller annars bevaka rikets angelägenheter hos någon som företräder främmande makts intresse, missbrukar behörighet att företräda riket eller annars sin förtroendeställning och därigenom orsakar riket avsevärt men, döms för trolöshet…

De just nu mest utsatta för denna risk för anklagelse är socialminister Lena Hallengren och statsminister Stefan Löfvén.

Men oppositionen har också ett ansvar för att ha drivit svensk befolkning in i masshysteri. Partiledare hos oppositionen som aggressivt drivit antidemokratiska och antihumanistiska frågor såsom krav på munskydd (för att täppa till truten på folk), nedstängning av samhället (för att i den utländska trojkans uppdrag lamslå Sverige)  och social isolering (för att kunna beivra folksamlingar och förhindra mötesfrihet) är: Ebba Busch, Kristdemokraternas (KD), Moderaternas partiledare Ulf Kristersson, Annie Lööf (C) men främst vice partiledare Anders W Jonsson (C) samt Jimmie Åkesson (SD). Oavsett om de inte satt sig in i problematiken så har de en skyldighet att sätta sig in i vetenskapliga dokument för att få en förståelse för såväl vad gäller smittorisk som risk för hälsans skadlighet och dödlighet. Då skulle de också förstå att coronakrisen är ett bedrägeri för att med hälsan som vapen överta kontrollen över inte bara Sverige utan alla världens demokratier.

En enkel studie av statistik visar att corona inte avviker från tidigare års säsonginfluensor. Dessutom är detta covid19-virus synnerligen lättbehandlat med vitaminer mm. Att inte ha koll på detta och inneha makten över Sveriges befolkning är grov trolöshet. Om den internationellt sett påstådda extrema svenska dödligheten skulle vara sann så vittnar det om fullständig inkompetent vård. Sanningen är att såväl smittosiffrorna som dödlighet är bedrägliga vilket också bevisas av att PCRtesten inte håller utan är som rysk roulette.

Nu påbörjas fas två med vaccinering som i praktiken riskerar bli en tvångsvaccinering. En fråga man kan ställa sig är hur polisstaten ska agera mot dem som vägrar vaccinera sig med motivet att de inte vill utsätta sig för ett ofärdigt, hälsovådligt och potentiellt livsfarligt covid19vaccin. Se frontlinje-sjuksköterske-chefens kollaps efter att ha vaccinerats.

Det är många krafter igång nu som kan orsaka upplösning och anarki. Oavsett hur usel en demokrati än är så är det väl bättre än ”vilda väster” och diktatur. Men i nuläget finns inget i Sveriges riksdag som ger hopp så därför uppmanar jag människor till att sluta sig samman för att rösta fram ett alternativ med sådan inriktning att vi kan motverka industrimedicinens och den antihumanistiska trojkans plan på globalt herravälde.  Åtminstone skapa en fristad i Sverige.

Börje Peratt

18 mars: Coronaviruset – hur rimliga är åtgärderna? – vetenskaplig studie

13 april: Kan vi lita på WHO och Folkhälsomyndigheten?

14 dec:  Corona en gigantisk bluff? – Åtgärderna är extremt skadliga! (vetenskaplig studie)

 

About Börje Peratt

Börje Peratt, yrkesutbildad vid Dramatiska Institutet, Fil kand i psykologi och fil mag i pedagogik, med en bakgrund som producent, regissör, företagsledare, föreningsbyggare, fotbollstränare (UEFA A-Diplom) satt i 20 år som politiskt vald i Danderyd, ofta i opposition och kunde direkt studera hur beslutens styrdes. Då C gick alltmer högerut hoppade han av och initierade Demokraterna och dess politiska program under uppbyggnad.

%d bloggare gillar detta: