Augustitalet – Rädda våra barn

Augustitalet del 1 – heter ”Rädda våra barn” men kan lika gärna heta ”Vi är i krig för våra barn.”

TEXT OCH VIDEO BÖRJE PERATT

Jag gjorde först ett mer omfattande tal men märkte sedan att det blev för mycket och för långt. Del 1 blev nu knappa nio minuter. Rädda våra barn här med inslag från den tyska tidningen BILDs redaktionschef som ber barnen om förlåtelse för Tysklands oförlåtliga svek rörande covid-bedrägeriet. [1] [2]

”Jag skulle vilja säga till miljoner barn vad vår regering inte säger:
Jag ber er om förlåtelse.” ”Vi vuxna ska skydda er inte ni oss.” 

Nu väntar svåra risker för barn som reagerar negativt på fulvaxet. Mängden friska barn och vältränade ungdomar som dör i USA är överraskande stor. I Sverige har en liten men kraftfull 1:a Maj demonstration hindrats av polis. Eric Amarillos sång Om Sanningen ska fram har fått en ny text: För sanningen ska fram!

Augustitalet del 2 Sveket mot våra äldre

Professor Ingemar Skoogs sommarpratar-program tillstår Sveriges övergrepp mot de äldre. Jag menar att det är att betrakta som ”Brott mot mänskligheten”.

Jag har här också tagit mig friheten att redigera fram huvudpunkterna i Skoogs tal om hur äldrevården i praktiken svikit de äldre och utifrån Romstadgans regelverk begått tortyr och folkmord. Skoog försöker förvisso framställa en förmildrande omständighet som att läkare skulle haft empati för äldre som fått andnöd.  Men det rimmar ju inte med hur läkare utan personlig kontakt ställt diagnos på telefon och utfärdat en behandling som är dödlig. Det är rena ättestupan.

Misshandeln av de äldre är enligt Romstadgan, som Sverige undertecknat, att betrakta som tortyr och folkmord och de ansvariga måste enligt också svensk lag ställas till svars. Du får gärna gå in i Folkdomstolen och ge din röst för dem som är skyldiga.

Augustitalet del 3 Hydran och Folkdomstolen

När massmedier rapporterar att si och så många vaxat sig både en och två gånger och att vi därigenom är på väg mot flockimmunitet så är det lögn. Dessa vax skyddar inte mot smitta och vad värre är de skyddar inte andra mot att smittas av de vaxade.

Fria forskare rapporterar att vaxet är ett biovapen som har insmuget nya versioner och där ett kallas Delta. Så när Gates med sitt smuggface hotar med nästa våg vet han naturligtvis om vad det innebär.

Men jag vänder mig till dig och säger: Räds inte!

Den första vågen var ingen våg. 99,9% blev inte sjuka. Och av de som blev sjuka var det få som insjuknade allvarligt eller dog. Det var som under en säsonginfluensa. Och världen är inte i närheten av en pandemi så det begreppet har missbrukats för att driva upp stämningen av ett hot. WHO är skyldig till detta missbruk.

Eftersom Pandemilagen är olaglig är samtliga böter i samband med den olagliga och restaurangägare som straffats liksom demonstranter bör stämma bötesföreläggarna. De kontrollanter som ränner runt på restauranger och rapporterar att för många suttit vid samman bord eller att folk dansat har själva förlorat sina rättigheter och bör bestraffas med valfria metoder.

Människor som umgås naturligt har fortsatt att bygga upp sitt immunförsvar och folkhälsan genom att vara tillsammans och ”smitta” varandra. Det är så vi stärker vårt immunförsvar. Det som sedan ger flockimmunitet. Hotet mot flockimmunitet och folkhälsan är just de inskränkningar som påläggs oss via den olagliga pandemilagen. Isolering, munmasker och fulvax är alltså skadliga.

Att de som verkligen blir sjuka inte får rätt vård och tvingats lida och dö klargör inkompetensen inom vården och som det verkar en beordrad strategi för att minska befolkningen. Även svenska forskare som Ingemar Skoog har berättat om detta i Sveriges Radios sommarprogram. Du hör detta inslag i Augustitalet del 2.

Våra ledande politiker har tillåtit främmande fientlig makt och internationella företag att ta över kontrollen i Sverige. Att Världsorganisationen WHO står som bödel är en väl genomtänkt strategi. De auktoritetstrogna tror ju på deras ”välmening”. Men de är i sann mening en ulv i fårakläder. Trots att WHO leds av en ökänd terrorist tycks det inte spela någon roll.

Och Pfizer, världens mest kriminella läkemedelsbolag som enligt vår lag inte ska få sälja sina produkter till Sverige… Nu ska de förgifta våra barn och ungdomar.

Eftersom våra domstolar tycks vara underminerade föreslås en folkdomstol så att vi i Sverige åtminstone kan klargöra folkets inställning till de brott som nu begås av landets ledande politiker och myndigheter och de som uppmanar till och medverkar till injicering av detta så kallade medicinska försök. Hur tillåts Sveriges framtid att utsättas för ett medicinskt försök som bevisligen är skadligt och dödligt.

Nu hotar fienden med en ny våg och återigen kanske du blir smittad. Om så bygger du upp immunförsvaret. Några ytterst få kan som vid en vanlig säsonginfluensa få en svårare reaktion med lunginflammation och annat skit. Detta kan du motstå med helt vanliga kosttillskott och vitaminer. Så härda ut även det. Se attacken som en del av kampen för livet.

Jag uppmanar dig att ta dig tiden att begrunda Folkdomstolens anklagelser och där ge din röst.

Jag uppmanar dig också att fundera över möjliga politiska vägar. Gå in i ditt parti och välj bort förrädarna och tillsätt våra krafter. Starta nytt parti med Värna Svea som honnörsord.  Skulle vi bli tillräckligt stora får det en avgörande effekt på resurser och ekonomi och då kan vi göra skillnad inom politiken. En annan väg är revolution med hjälp av våra lagar. Bilda grupper som formulerar och lämnar in stämningsansökningar mot bedragarna. Den fjärde vägen vågar jag knappt ens tänka på men den är vapenmakt mot bedragarna. Jag gissar att det är på G i USA. Vi ser redan tendenserna i Europa med starka demonstrationer som på flera håll har urartat, Det är därför svensk polis avbryter även en Första Maj demonstration i Sverige. Min förhoppning är att kommande demonstrationer blir mycket större. Och att svensk polis och militär gör sin plikt och väljer folkets sida inte fientlig makt.

Det räcker med en halv miljon för att vända vinden. Är du en av dem?

Börje Peratt

Värna Svea

1) Tidningen Der Tagespiegel kommenterar Reichelts Anti-Drosten-kampanj här: ”Was hinter der Anti-Drosten-Kampagne von Julian Reichelt steckt” (Länk: https://www.tagesspiegel.de/gesellschaft/medien/die-bild-zeitung-im-kampfmodus-was-hinter-der-anti-drosten-kampagne-von-julian-reichelt-steckt/25874882.html

2) .” (”Millionen Kindern möchte ich sagen, was unsere Regierung nicht sagt: Wir bitten Euch um Verzeihung.”) https://www.youtube.com/watch?v=THuHFSQcQW0.

3) Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=4AHUTRqUaTk Hur länge den får ligga på Youtube återstår att se.

About Börje Peratt

Börje Peratt, yrkesutbildad vid Dramatiska Institutet, Fil kand i psykologi och fil mag i pedagogik, med en bakgrund som producent, regissör, företagsledare, föreningsbyggare, fotbollstränare (UEFA A-Diplom) satt i 20 år som politiskt vald i Danderyd, ofta i opposition och kunde direkt studera hur beslutens styrdes. Då C gick alltmer högerut hoppade han av och initierade Demokraterna och dess politiska program under uppbyggnad.

%d bloggare gillar detta: