Vägra Vaxpass – Stäm staten – Värna Svea

Det som händer nu med förslag till införande av Vaccinpass i Sverige är den slutgiltiga attacken på vår demokrati och samhället såsom vi lärt känna det. Man kan se situationen som nattsvart mörker för mänskliga fri- och rättigheter. Det som mänskligheten kämpat för och dött för med Andra världskrigets hjältar i särskild åminnelse.

Man kan också se att det som nu sker ger oss en möjlighet. I Storbritannien har protesterna lett till att detta antihumanistiska pass skrotas. i USA är hälften av alla stater mot passet och i Frankrike pågår nästintill en revolution.

Public Service visade redan under svininfluensan ett allt mer falskt och propagandistiskt ansikte. Under Coronan har detta förvärrats. Man förfalskar siffrorna på Text TV och påstår att de franska protesterna mot vaxpass rör några tiotusental ute på gatorna i Paris. Officiell press i Frankrike talar om flera hundratusen som demonstrerar i alla storstäder. Men detta har nu gått som en röd tråd i Public Service. Förminska proteströrelsen, censurera fakta och blåsa upp en hotbild genom Den Stora Lögnen” för att orsaka rädsla och masshysteri.

Sveriges Radio och SVT har nyligen presenterat en USA studie som fått hård kritik för felaktiga slutsatser baserade på usel statistik. Public Service har blivit sinnebilden för hur antihumanismen smugit sig in i alla delar av samhället.

Idag utgör det antihumanistiska övertagandet en del i en strukturell samhällscancer som blivit särskilt tydlig i medier, myndigheter och politik.
Bakom denna förgiftning av samhället står en främmande fientlig makt som jag kallar hydra. Dess resurser är enorma genom den globala läkemedelsindustrins intäkter som inte har minskat under Coronabedrägeriet.

Vi har sett hur de lydiga propagandamedierna utövat censur och lagt lock på alla fakta som stör bilden av det hot som i praktiken inte kommer från coronaviruset utan från det maktmissbruk som uppstått i propagandans spår. Vi har sett juridikens och polisväsendets förfall. De grova lagbrott som iscensatts av politikerna är beställningsjobb från fientlig makt och således har vi råkat ut för ett landsförräderi av gigantiskt mått.

Jo, vi kan försöka fly men vi kan också se det som en möjlighet. Äntligen kommer allt upp på ytan och det är då vi kan diagnosticera samhällscancern och frigöra oss från den.

Problemet är inte bara vaccinpasset utan att man försöker få dem som inte vaxar sig att bli fienden när det i praktiken är de vaxade som utgör den stora faran. Sådana fakta är än så länge tabu i massmedia men när det nu visar sig att det är vaxade som sjuknar in och dör och som sprider smittan då blir det ett annat ljud i skällan. Frågan är bara när folket kommer att vakna och inse vad som har hänt och vad som sker nu med de förfärliga injektionerna på barn och gravida.

Börje Peratt
Värna Svea

Inför en stämning mot de som begått blivit medlöpare till främmande fientlig makt och de som begått landsförräderi kan du ge din röst på Svenska Folkdomstolen

About Börje Peratt

Börje Peratt, yrkesutbildad vid Dramatiska Institutet, Fil kand i psykologi och fil mag i pedagogik, med en bakgrund som producent, regissör, företagsledare, föreningsbyggare, fotbollstränare (UEFA A-Diplom) satt i 20 år som politiskt vald i Danderyd, ofta i opposition och kunde direkt studera hur beslutens styrdes. Då C gick alltmer högerut hoppade han av och initierade Demokraterna och dess politiska program under uppbyggnad.

%d bloggare gillar detta: