Brottsplats Sverige publicerad på Värna Svea

Talet (3min) https://vimeo.com/606675080

Brottsplats Sverige – Vi är  under främmande fientlig attack

Sverige antas vara under attack av en samhällsundergrävande maktgruppering. Det finns omfattande bevis för en konstellation utrustad med biovapen och resurser för att korrumpera alla stora medier, politiker och myndigheter.

Den STORA LÖGNEN har manipulerat befolkningen till att lydigt låta sig injiceras med ett skadligt och dödligt råttgift förklätt till Covid19vaccin.

Medlöparna till denna fientliga konstellation skyr inga medel och har tvingat fram massavrättningar av äldre och har nu gett sig på landets framtid: barn, ungdom och gravida med framhetsad och olaglig tvångs-”vaccinering”. Jo ungdom hotas av att bli utestängda från skolan om de inte injicerar sig. [Råttgiftet är ett oprövat medel som bryter mot vetenskap och beprövad erfarenhet.]

Enligt svensk lag är det din plikt att göra motstånd mot detta angrepp på vår demokrati och våra mänskliga fri- och rättigheter.

Om du mot bakgrunden av att vi befinner oss under fientlig attack försvarar de åtgärder som undergräver vårt samhälle och attackerar folkhälsan begår du förräderi.

Det finns inte längre någon ursäkt för egen rädsla mot ett uppblåst hot.

Det finns inte heller någon ursäkt för aggressivitet mot dem som vägrar injicera sig.

Det finns absolut inte någon anledning att underkasta sig de inskränkningar som främmande fientlig makt ålägger befolkningen genom att WHO ha övertagit ledningen av Sveriges hälsopolitik och därigenom lamslagit stora delar av Sverige.

Upp till Kamp – Befria Sverige – Värna Svea

Börje Peratt

Se Remiss-svar rörande vaccinpass

Svenska Folkdomstolen önskar din röst

About Börje Peratt

Börje Peratt, yrkesutbildad vid Dramatiska Institutet, Fil kand i psykologi och fil mag i pedagogik, med en bakgrund som producent, regissör, företagsledare, föreningsbyggare, fotbollstränare (UEFA A-Diplom) satt i 20 år som politiskt vald i Danderyd, ofta i opposition och kunde direkt studera hur beslutens styrdes. Då C gick alltmer högerut hoppade han av och initierade Demokraterna och dess politiska program under uppbyggnad.

%d bloggare gillar detta: